header
Zeewolde

Zoveel in Zeewolde

Zeewolde is ideaal voor starters. Het heeft een gezellig en bruisend centrum en door de centrale ligging ben je binnen no-time in de Randstad. Maar ook voor wie wil ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven kan zijn hart op: vanuit Binnengaats vaar je zo het Wolderwijd op of of struin je tussen de reeën en konikpaarden in het Horsterwold.

Een uitgekiende mix van winkelen en wonen

Zeewolde kent veel voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden. Het centrum biedt een uitgebreid aanbod van winkels voor je dagelijkse behoefte. Maar ook als je ergens een hapje wilt eten of gezellig een drankje wilt doen, hoef je niet ver te zoeken. Uiteraard is aan overige voorzieningen ook geen gebrek, met gezondheidscentra, basis- en voortgezet onderwijs en een rijk (sport)verenigingsleven. Ook dat maak het wonen in Zeewolde zo fijn.

header

De schelpenbuurt, waar Binnengaats wordt ontwikkeld,
wordt een nieuwe waterrijke en groene wijk. Het is gelegen
achter het nog in ontwikkeling zijnde Havenkwartier.

Start van een nieuw begin

De appartementen van Binnengaats worden samen met project Vaartsche Weelde gerealiseerd. Vaartsche Weelde bestaat uit 17 kadewoningen aan vaarwater. Deze twee projecten komen rondom een gezamenlijk groen plein: Het Kokkelhof.

Op het Kokkelhof is het een heerlijk samenkomen met buurtgenoten, kan je buiten een drankje doen en parkeer je er de auto of fiets. Wat het nog mooier maakt: hier staan 2 deelauto's, 2 deelfietsen en 2 deelscooters waar je als bewoner altijd gebruik van kunt maken. Handig voor een snelle boodschap of om bij vrienden op bezoek te gaan!

Loading...

Situatie

situatie
logo

© Copyright De Realisatie 2021 | Algemene voorwaarden